Foreningen

Foreningen “Hørvævsmuseet på Krengerup” driver museet, butikken og caféen med frivillig arbejdskraft. Der afholdes generalforsamling hvert år første lørdag i marts.

Foreningens vedtægter kan findes her og regulativet er her

Du kan støtte museet og foreningens arbejde ved at melde dig ind i foreningen. Kontingentet er fra 2020 150 kr pr år for et personligt medlemsskab.

Som medlem bliver du indkaldt til generalforsamlingen. Medlemskabet giver stemmeret på generalforsamlingen og mulighed for at blive medlem af bestyrelsen.

Medlemmer har fri adgang til almindelige museumsbesøg for sig selv og billigere adgang til særlige arrangementer. Medlemmerne inviteres hvert år til sæsonåbningen med fernisering af årets temaudstilling og den første cafeudstilling. Efter generalforsamlingen får medlemmerne tilsendt orientering om foreningens arbejde og om museet – både det forgangne år og planer for det kommende år.

Du kan melde dig ind ved at udfylde og indsende nedenstående skema og indbetale kontingentet på vores konto i Fynske Bank: 6851 1012483. Du kan også ringe til museet 64 72 28 85 i telefontiden man-fre kl 9-12.

  Dit navn
  (skal udfyldes)
  Din e-mail
  (skal udfyldes):
  Din telefon
  (bør udfyldes)
  Din adresse
  (skal udfyldes)
  Dit postnummer
  (skal udfyldes)
  Din by
  (skal udfyldes)
  Evt. besked
  Ønsker du nyhedsbreve fra museet: Ja, takNej, tak

  Hørvævsmuseet gemmer de angivne data til brug for kommunikation med medlemmerne

  Alle data slettes tre år efter udmeldelse. Se mere om brug af persondata på Hørvævsmuseet her