Grænseløse Sting

– et kunstværk vi skaber i fællesskab

I 2020 er det 100 år siden, at Sønderjylland blev genforenet med Danmark. Kunstmuseet Trapholt i Kolding inviterer i den forbindelse borgere til i fællesskab at diskutere grænser og genforeningens betydning i dag i et stort kunstnerisk broderiprojekt.

Grænseløse Sting er udviklet i samarbejde med tekstildesigner Iben Høj med afsæt i broderitraditionen. Iben Høj udstiller nationalt og internationalt, og har blandt andet repræsenteret Danmark ved Milano Designweek 2018.

Der bliver gennem de første måneder i 2020 afholdt en række workshops på Trapholt og ude ved samarbejdspartnere på tværs af regionen og grænsen. På disse bliver der udleveret materiale til dit broderi.

Vil du deltage i Grænseløse Sting?

Hørvævsmuseet er udvalgt som samarbejdspartner i dette projekt og vi holder derfor broderiaften/workshop mandag den 3. februar 2020 klokken 18-21 på museet.

Antal deltagere er begrænset, så tilmelding er nødvendig på telefon 6472 2885 hverdage mellem 9 og 12

Trapholt leverer stof og tråd, men du skal selv medbringe nål, saks broderiramme. De tilmeldte får nærmere information om det praktiske forløb. Broderierne skal afleveres til Trapholt senest den 29. marts.

Der vil være broderier af forskellig sværhedsgrad, så du behøver ikke være meget øvet for at deltage.

Det er gratis at være med. Kaffe/te kan købes.

Læs mere om projektet her

Se også Trapholts hjemmeside og projektets Facebookside

Skitse af den kommende udstilling med broderier på Trapholt