Bodil Bülow udstiller vævede tekstiler, 13. – 21.10

Bodil Tingleff Bülow er uddannet hospitalslaborant, men en tidlig og stadig voksende interesse for vævning førte til en tilmelding til Århus Kunstakademi, hvor den 4-årige væveruddannelse gennemførtes (1979).

Udover skaftevævning blev der gennemgået specialkurser i spinding, bånd-og brikvævning, plantefarvning og kemisk farvning.

Senere suppleredes med kurser andre steder, bl.a. på Kerteminde Husflidsskole, Engelsholm Højskole og Nøtten (Århus).

Gennem nogle år, fra 1980, tilsluttet en kunsthåndværker-sammenslutning, der drev en kollektiv butik, HJULET i Skanderborg, og som jævnligt afholdt udstillinger efter indbydelse fra skoler, gymnasier, biblioteker.


Har desuden medvirket i Østjydsk Vævekredss salgsudstillinger i Den Gamle By og i Musikhuset, Århus.

Underviste ved væveafdelingen i 5 år fra 1985 på Akademiet for Kreativt Virke (Åbyhøj) i skaftevævning, spinding og plantefarvning.

Deltaget i Tekstilbienalen i Tuskær i 1989 og 1995.

Fra 1985-1995 medlem af en gruppe på 10, som havde et væveværksted i Brabrand. Lærte her tenikken damask, og købte i 1986 en damaskvæv, med en bredde på 150 cm. Det blev herefter muligt, at indrette vævestue hjemme, og har siden undervist både børn og voksne – også i damask. Det har været en stor fornøjelse, er det stadig her i 2017.

Fra 1994 medlem af den danske damaskgruppe.

I år 2000 udstillet i netværk for damaskvævere i Kirchberg, Lausanne, Schweiz