Ulla Hvid: Skovbilleder, 22. aug – 1. okt.

Ulla 1a

Ulla Hvid fortæller:

Lige fra jeg var helt lille har jeg altid tegnet og malet, og jeg har i mange år undervist i billedkunst i folkeskolen. Jeg har gået på mange kurser både i Danmarks Lærerforening og hos diverse kunstnere. I 1996-97 holdt jeg et års orlov og gik på Svendborg Kunstskole til tegning og maling. Jeg er nu pensionist og er for tiden med i en lille malergruppegruppe, hvor vi inspirerer hinanden. Vi kalder os ”Kamal”.

Ulla 01

Jeg har arbejdet med pastelkridt, akvarel og akrylmaling. Jeg kan godt lide at eksperimentere med forskellige teknikker og er bl.a. blevet glad for at male på mørk baggrund. Det giver en spændende virkning.

Ulla 02

Min udstilling her på Hørvævsmuseet har jeg kaldt ”Skovbilleder”. Jeg bor tæt på Krengerupskoven og går ofte tur der med min hund. Jeg nyder skoven på alle årstider. Mine billeder er dels fra Krengerupskoven, men også en serie fra New Zealand, hvor min datter bor. Farverne i de tempererede regnskove der er helt vidunderlige og meget forskellige fra de danske bøgeskove. Vi er så heldige, at vi kan låne et svensk feriehus, så der er også kommet nogle skovpartier fra Småland med.

Ulla 06