Hør på mange måder, 12. – 20. oktober 2013

  

Unikatryk på hør
Boligtekstiler

Textil Galleriet ved stoftrykker Birgit Tolnov, Bjergby ved Hjørring, viser håndtrykte boligtekstiler, dekorationsstoffer, puder og duge mm. trykt på belgisk hør.

 

På åbningsdagen lørdag den 12. oktober vil Birgitte Tolnov være tilstede, og museet er vært med gratis kaffe fra kl. 13-14.

Aktiviteter
For børn ifølge med voksne tir. den 15., on. den 16. og tor. den 17. oktober kl 13-17

Aktiviteter for børn - fremstilling af bolde Aktiviteter for børn - fremstilling af bolde Aktiviteter for børn - fremstilling af bolde

Aktiviteter for børn - fremstilling af bolde Aktiviteter for børn - fremstilling af bolde Aktiviteter for børn - fremstilling af bolde

Tirsdag den 14. oktober kl 13-15 er der mulighed for en sjov og hyggelig tur i efterårsskoven med Naturvejleder Karen Mann fra Assens Kommune.

Vi mødes på Hørvævsmuseet og går derfra ud i den dejlige efterårsskov. Her skal vi se om vi kan finde nogle af træernes frugter. Hvis vi er heldige kan vi måske komme til at smage både agern-kakao og bog-snacks.
Vi skal samle blade og naturting ind, som vi kan lave billeder og små dyr af. Undervejs vil ræven fortælle nogle historier om skovens dyr og træer. Og så skal vi selvfølgelig også lege nogle sjove skovlege.
Vi slutter på Hørvævsmuseet, hvor vi kan komme ind og lave bladtryk og små dyr.

Andre aktiviteter tirsdag er vævning på rammevæv, brikvævning og syning af bolde.

I kan også se og prøve hvordan man forbereder hørren til spinding.

Onsdag den 15. oktober og torsdag den 14. oktober er aktiviteterne koncentreret om vævning og syning af bolde

assens yder økonomisk støtte til aktiviteterne på Hørvævsmuseet i efterårsferien.